Keilberg Smykker

KUNSTEN inviterer indenfor

Keilberg smykker

Samsøgade 11

 

6950 Ringkøbing

 

Tlf.nr.

2445 0420

E-mail

lone@keilbergsmykker.dk

Hjemmeside

www.keilbergsmykker.dk

Instagram

instagram.com/keilbergsmykker/

Facebook

facebook.com/Keilbergsmykker

KEILBERG SMYKKER producerer og sælger håndlavede kobber- og sølvsmykker, med skønne af detaljer i bronze, guld, ferskvandsperler og naturlige sten – produceret og designet fra eget værksted i Ringkøbing.

 

Smykkerne er unika og har alle deres eget særpræg – jeg har et lidt råt udtryk i mine smykker, kombineret med den feminine og romantiske ferskvandsperle.

 

Jeg laver smykker til hende som vil have noget unikt og særpræget – smykkerne er store og meget modsatrettet den ellers meget enkle stil der er lige i øjeblikket. Derfor rammer jeg en anden trend som gerne må fylde og være romantisk på den rå måde.

 

Jeg har flere gange deltaget i Upcommers i Vejle. Endvidere har jeg været udvalgt til Design Cellerne i Horsens Statsfængsel i juni 2014, deltaget adskillige gange på herregårdsmarkedet Ausumgård ved Holstebro og Koldinghus julemarked m.fl.

 

Sidste år var jeg så heldig at være blandt de udvalgte på Formland i august 2015 på Nordic Buzz for nye designere. I år er jeg på Next Stage Stand D3400-13.

Copyright © All Rights Reserved