Om

KUNSTEN inviterer indenfor

Hvad er KUNSTEN inviterer indenfor?

 

KUNSTEN inviterer indenfor er et arrangement, som afholdes i første weekend i september måned med udstillinger og arbejdende værksteder rundt omkring i hele Ringkøbing-Skjern Kommune. Ideen med arrangementet er at synliggøre kunsten i vores område, samt at skabe et netværk for kunstnere i hele kommunen.

 

Der lægges vægt på folkeligheden, og alle kan deltage indenfor alle kunstarter uden censurering. I tvivlstilfælde forbeholder gruppen bag KUNSTEN inviterer indenfor sig ret til at vurdere. Der vises kunst og brugskunst af vidt forskellig art så som akvarel, decoupage, filt, foto, glas, grafik, ikoner, keramik, maleri, skulptur, smykker, tegning, træarbejde, tekstilvævning m. m.

 

For at deltage, skal man være bosiddende i Ringkøbing-Skjern Kommune, og man skal kunne udstille 5-7 værker i udstillingsweekenden. Antallet af udstillede værker aftales nærmere med udstillingsstedet. Et af deltagernes værker fotograferes til en brochure, som laves i forbindelse med arrangementet.

 

For udstillingsstederne er det en betingelse, at der er fri entre den pågældende weekend. Udstillingsstederne kan have gæsteudstillere, som udstiller sammen med deltagerne i KUNSTEN inviterer indenfor, men gæsteudstillerne er ikke med i brochuren.

 

Hjemmesiden fungerer også som et udstillingssted for mange kunstnere, der viser op til 10 værker og skriver lidt om deres arbejde.

 

Det økonomiske fundament danner sponsorer – banker og virksomheder m.m. I startåret 2010 var det gratis for deltagerne, men fra 2011 har det været nødvendigt med et deltagergebyr.

 

"Hvis "KUNSTEN inviterer indenfor" nedlægges vil et evt. overskud gå til en velgørende forening der støtter kunsten i Ringkøbing/Skjern kommune.

 

Copyright © All Rights Reserved