KUNSTEN inviterer indenfor

4. september – 6. september 2020

 

Tak for din interesse i at medvirke til en weekend med kunst i hele Ringkøbing-Skjern Kommune.

Som nævnt i annoncen inviteres du til at deltage med dine kunstværker i en weekend over 3 dage på et udstillingssted, og du får et kunstværk præsenteret i en fælles brochure.

 

For at deltage i KUNSTEN inviterer indenfor skal man være bosiddende i Ringkøbing-Skjern Kommune og udstille 4-7 værker fra fredag den 4. september til søndag den 6. september 2020.

 

Du har som udstiller pligt til at deltage med pasning af dit udstillingssted indenfor åbningstiden. Du skal være med til at hænge op, tage ned samt rydde op efter udstillingen. Det skal ske efter aftale med øvrige udstillere og udstillingsstedet.

 

Det koster 300 kr. at deltage, og pengene skal betales kontant/MobilePay ved fotograferingen af værkerne til brochuren lørdag den 7. marts 2020.

 

Vi medsender en liste over de udstillingssteder, som er med i projektet. Du kontakter et af udstillingsstederne og laver aftale for at udstille.

Ønsker du, at arbejdsgruppen skal finde et udstillingssted, så kryds venligst af i skemaet.

I maj måned vil du modtage du en mail med dit udstillingssted.

Du kan også vælge at udstille i eget atelier/værksted eller et helt andet udstillingssted end på oversigten og endelig har du også mulighed for selv at aftale med én eller flere andre udstillere om at lave et fælles udstillingssted.

 

Skriftlig korrespondance mellem deltagere og arbejdsgruppen foregår pr. mail, da porto vil belaste vores budget voldsomt og være meget tidskrævende at håndtere. Hvis du ikke selv har en mailadresse, håber vi, at du kan ”låne” en, som vi må sende til.

                                                                               

Se vores hjemmeside på www.kunsteninvitererindenfor.dk. Her vil du kunne finde informationer i.f.m. arrangementet og se billeder fra de foregående år. Desuden er der råd og vejledning til, hvordan man både som udstiller og udstillingssted griber arrangementet bedst muligt an baseret på erfaringerne fra de foregående år.

Følg os ligeledes på Facebook!

 

Som sidste år kan man for 50 kr. få lagt en beskrivelse og op til 10 billeder ind under menuen ”Kunstneren” på www.kunsteninvitererindenfor.dk .
Billederne og beskrivelsen vil være på hjemmesiden hele udstillingsåret.

Tilmelding til dette og betalingen foregår også på ”fotograferingsdagen”.

 

Selve forløbet og reglerne for deltagelse er skitseret nedenfor.

 

 

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest søndag den 2. februar 2020

Det er nemt, du skal blot klikke på dette link og udfylde tilmeldingsskemaet:

 

http://kunsteninvitererindenfor.dk/dokumenter/tilmeldingsblanket.html

 

 

 

 

 

HUSK FOTOGRAFERINGEN - lørdag den 7. marts 2020

 

 

            Husk at medbringe 300 kr. eller betal med mobilepay.

 

 

Persondataloven

 

Efter reglerne i persondataloven skal vi have din accept til, at vi

 

 

 

Vi har derfor skrevet herom på tilmeldingsblanketten, og ved din tilmelding til KUNSTEN inviterer indenfor 2020 bekræfter du, at vi må det.