Ann-Karina Boddum

Ann-Karina Boddum

Smedegade 13, 1. sal


6950  Ringkøbing


Tlf.nr.

24 69 67 07

E-mail

valdagalf@gmail.com

Tråde og træer.

Nornernes eftermiddag.

Jeg kan godt lide træer! Træer har deres egen personlighed ligesom mennesker. Træet er symbol på livet, kundskaben, slægten og tiden.
Jeg kan godt lidt tråde. Især i strik og væv. At se trådenes mønster, der indgår i et system, der til sidst bliver til et stykke stof.
Jeg kan godt lide den nordiske mytologi. Især ideen om de tre skæbnegudinder, nornerne, der spinder menneskenes livstråde,
De sidder netop nu under asketræet Yggdrasil, som står midt i Asgård. Urd, Verdande og Skuld: “det, som har været,”, “det værende” og “det, som kommer”

Det siges at de også ind i mellem væver tæpper ….tilsyneladende i et tilfældigt mønster.
Egentlig underligt?
Vi ved ikke hvad der sker i vores liv og hvorfor det sker. Måske kan vi ane et mønster. Måske er der ikke et mønster. Men man kan undre sig over hvorfor det går, som det går og hvor man går hen..............

Materiale.
Når man undrer sig bliver man også udfordret. I mine billeder vil jeg gerne udfordre motivet og teknikken. Jeg gik i mange år til tegning hos kunstneren Karen Lund Andersen. Hun udfordrede mig til at prøve akvarel. Jeg kombinerer blyant, tusser, akvarel og tryk.

Håber det har vakt din interesse og at du vil undre dig!
Ann-Karina Boddum.