Ann-Karina Boddum

Ann-Karina Boddum

Smedegade 13, 1. sal


6950  Ringkøbing


Tlf.nr.

24 69 67 07

E-mail

valdagalf@gmail.com

Inspiration.
Jeg er inspireret af den nordiske mytologi og menneskets plads i verden, i naturen. I disse tider er der et helt andet fokus på at menneske og natur, end der var for blot 30 år siden. Vi lever i et kultur landskab, naturen er blevet til kultur, men der er samtidig en trang til at søge tilbage til naturen.

Kan vi snakke med træerne, kan vi snakke med dyrene? Kan vi leve uden dem?
Samtidig med er jeg optaget af tidens gang.” Tiden” går siger vi. Men tiden er en mærkelig dimension.; det er vel nærmere: ”Tiden er”. Den eneste måde, hvorpå vi kan se tiden, er dens aftryk, dens spor.

Jeg beskrev nornernes eftermiddag her på præsentationssiden sidste år. Der, hvor de sidder og spinder og væver under asketræet Yggdrasil. Det er dem, der spinder vores livstråde og væver tæpper med deres tråde, tilsyneladende i et tilfældigt mønster. Hvad bliver vores skæbne i en verden, hvor vi tror, at vi kan spinde vores egen livstråd?
Når nu vi kan se: at naturen?
…nornerne?
…covid-19? har fat i den lange ende.

Materiale valg og metoder
Jeg arbejder med akvarel, blyant, og filtpenne.
Jeg gik i mange år hos kunstneren fra Ringkøbing: Karen Lund Andersen. Hun opfordrede mig til at bruge akvarel. Jeg er optaget af, hvordan man også kan male med akvarel. Mine tegninger består af en kombination af maleri, tegning og tryk.
Håber du vil ”bruge” lidt tid på dem og fundere over tilværelsen.