Anne Mette Harkes

Anne Mette Harkes

Blåkildevej 35


6880 Tarm


Tlf.nr.

30 29 97 37

E-mail

am@harkes.dk

Hjemmeside

Da jeg som 7-årig blev præsenteret for akvarelfarver, den rigtige slags med højt pigment-indhold, var jeg solgt. Siden da har farver, former og kompositioner været en stor del af mit  liv.


Jeg oplever verden i billeder, tager mange sanseindtryk ind og maler selektivt det, jeg anser for vigtigt... Jeg maler ikke naturalistisk, jeg ved ikke hvad jeg skal kalde min stil, det er mit eget udtryk og jeg udleverer en stor del af mig selv gennem mine værker.


Jeg har i to sæsoner modtaget undervisning af kunstner og kunstlære Palle John Nielsen. Mest i form af supervision, men også teknikker, materialelære mm. Jeg skylder Palle en stor tak for at have guidet mig, styrket min tro på eget udtryk.


Jeg bor i Vestjylland med min familie (mand og to børn). Vi bor på landet, omgivet af skov, marker og hede. Et konstant foranderligt landskab som inspirerer mig og giver mig en dyb ro.


De seneste år har malerkunsten fyldt mere og mere i mit liv og min bevidsthed. Jeg har så mange ideer, ting jeg gerne vil udtrykke.