Mona Orluff Lauridsen

Mona Orluff Lauridsen

Irisalle 60


6920 Videbæk


Tlf. nr.

51 26 53 33

E-mail

Jeg hedder Mona Orluff Lauridsen og er født i 1953. Jeg har arbejdet som advokatassistent stort set hele mit arbejdsliv. Min maletrang har nok været der hele livet, men en håndaflæser, som jeg var hos for adskillige år siden, satte for alvor gang i tankevirksomheden. Jeg tænkte dog, at det måtte jeg gøre noget ved, når jeg blev pensionist, men i 2011 kom jeg til at spekulere på, at det jo ikke var sikkert, at jeg fik lov at blive pensionist, og jeg besluttede mig derfor til at gå i gang og tilmeldte mig et male- kursus på Herning Billedskole. Det satte et brækket håndled en stopper for, inden jeg i det hele taget kom i gang, så det var en anden form for ”benspænd”.
 

Det blev derfor først i 2012, jeg førte drømmen ud i livet. Jeg har hele tiden arbejdet med akryl. En fordel når man ofte har mange malerier i gang. I starten malede jeg ofte mindre malerier, men i dag er det de større lærreder, der trækker. 

Jeg har haft adskillige onlinekurser, weekendkurser, aftenskoler og dagskole, blandt andet på Herning Billedskole, så man kan roligt sige at jeg er gået all in. Jeg har læst en del bøger om andre kunstnere og deres trængsler, og det er dejligt at vide, at selv de allerdygtigste også har været så gruelig meget igennem. 

Jeg har haft rigtig mange udstillinger, men de sidste to år har jeg brugt på bare at gøre mig dygtigere og har sagt nej tak til udstillinger, bortset fra udstillingen hos Galleri Fensteen i anledning af KUNSTEN inviterer indenfor. Det har blandt andet gjort, at jeg – også med hjælp fra en kunstkurator -  langt om længe har fundet ud af, hvilken form for malerier, der ligger bedst for mig. Der er nu ingen tvivl om, at det er det konkret nonfigurative og den abstrakte naturisme, alt helst i stærke farver, hvor jeg befinder mig bedst. 

Jeg har kun meldt mig til en enkelt censureret udstilling, og jeg var heldig at få et maleri godkendt. 

Hvis du har lyst til at se forbi mit værksted, så ring til mig på 51 26 53 33 eller send en e-mail på adressen: morluff@mail.tele.dk. Jeg vil mere end gerne vise, hvad jeg arbejder med.