Hanne Strebøl

Hanne StrebøI

Gjerager 25


6880 Tarm


Tlf.nr.

22 80 57 65

E-mail

Hjemmeside

art_bystreboel er mig.

Jeg hedder Hanne Strebøl. Jeg er 46 år. Jeg bor sammen med min skønne mand og vore tre børn – tilsammen mit guld og min største kilde til inspiration.


Jeg elsker mit travle liv hvor jeg forsøger at være tilstede i alt hvad jeg beskæftiger mig med, at være tilstede i nuet – ligesom jeg håber at mine billeder kan skabe øjeblikke hvor der skabes rum til at stoppe op, se, sanse, føle, mærke efter og se nye ting og øjeblikke der skaber glæde, smil og stemning.


Vi er bosiddende i det skønne Vestjylland, hvor der er masser af luft og lys. For mig, det nordiske strejf som kan ses i mine abstrakte malerier. – Den vilde natur som ikke kan styres – ligesom processerne i et akylmaleri ikke kan styres.


Jeg elsker at have viden, teori og kunnen omkring forskellig stilarter og så bruge disse udenom alle regler og “sådan plejer man at gøre”


Jeg har tegnet og malet altid. Har gennem tiden arbejdet med mange stilarter og teknikker, men det abstrakte moderne akrylmaleri hvor jeg har mulighed for at “bryde reglerne” er ligesom den røde tråd for mig som kunstner


– PERFEKT IKKE AT VÆRE PERFEKT.