Annette Nygaard

Annette Nygaard

Lundsgardsvej 3

Sdr. Vium

6893  Hemmet


Tlf. nr.

20 82 94 84

E-mail

marzili123@gmail.comJeg er bidt af en gal pensel elsker at lege med farver, kridt, tusch på det store lærred.

Jeg har altid interesseret mig for det kreative, specielt for at male og tegne.

Jeg tager gerne på kurser for at blive bedre til at udvikle mig selv, få nye ideer og metoder til at bygge et billede op, og ikke mindst lære at sætte mit eget præg på billederne.


Når jeg står ved mit staffeli elsker jeg at eksperimentere med farvernei det abstrakte, udforske forskellige maleteknikker, med både pensel og spartel. Jeg elsker også at bruge tiden på at sidde og tegne med tush, blyant og pastelkridt.


Min inspiration kommer fra oplevelser, en bogforside, naturen og glimt fra hverdagen. Billederne opstår undervejs og har helt sit eget liv– og bliver ofte malet over og over igen. Jeg arbejder gerne med mange lag, så billedet får en dybde og bliver mere levende.


Fortiden eksperimenterer jeg med abstrakte blomstermalerier, hvor jeg starter med bunden så den får et specielt udtryk, så jeg ved aldrig helt hvor maleriet ender. Det er altid sjovt at gå på opdagelse i streger, former og farver.


Jeg er en del af kunstnergruppen Nuance, vi består af 8 lokale kunstnere, vi mødes en gang om ugen hvor vi maler sammen. Vi deleren fælles interesse for kunst, og de enkelte medlemmer inspirerer hinanden. Vi tager på kurser, og udstiller gerne sammen og deler hinandens viden.


Annette Nygaard