Mona Orluff Lauridsen

Mona Orluff Lauridsen

Irisalle 60


6920 Videbæk


Tlf. nr.

51 26 53 33

E-mail

morluff@mail.tele.dk

Hjemmeside

Jeg har altid drømt om at male, og i 2011 deltog jeg i et skønt og lærerigt weekendkursus hos Galleri Tusindfryd. Derefter meldte jeg mig ind på Herning Billedskole, men et brækket håndled ”spændte ben” for kurset.


Først i starten af 2012 bestemte jeg mig for at gøre min drøm til virkelighed. Det beskadigede håndled gjorde dog, at jeg ikke kunne melde mig til et traditionelt kursus, men jeg fandt et online kursus hos Christina Christiansen. Det åbnede en helt ny verden for mig, og jeg har efterfølgende været på weekendkurser, blandt andet hos Charlotte Fensteen, Galleri Fensteen, Skjern, Iben Laursen, Struer, FOF – Jørgen Tronhjem – aftenskole, Skjern, et onlinekursus hos Mette Lindberg, Silkeborg, et par kurser hos Tina Henneberg, Esbjerg, og endelig et kursus hos Art de Vinci, Herning.  Alle har givet mig de bedste indspark, og jeg føler nu, at mine vinger kan bære.


Jeg har udstillet hos Den Kristne Friskole, Skjern, Videbæk Bageri, Kiropraktoren i Skjern, LJM – Lind Jensen Maskinfabrik, Højmark, Astrup Haven v/Lone og Arne Astrup, Videbæk, Frivillighuset, Videbæk, Galleri Fensteen, Skjern, Galleri 5, Ringkøbing, og endelig Gudenå Huset i Bjerringbro.


Sidstnævnte udstilling var en censureret udstilling. Den eneste censurerede udstilling, som jeg har meldt mig til, og jeg var heldig at få godtaget et af mine malerier. Det var stort, og jeg agter at prøve igen en anden gang. 


Når jeg maler mine fantasibilleder, glemmer jeg tid og sted. Jeg er vild med former og farver, hvilket de fleste af mine malerier også udstråler.


En sidegevinst ved at male er, at det har bragt mig i kontakt med en masse skønne mennesker, som jeg deler min glæde over kreativiteten med.


Jeg har ikke fundet min egen stil endnu, og jeg leder stadig.


Jeg viser altid med glæde mine malerier frem, så kig gerne forbi, men ring forinden. Du kan også finde mig på Facebook under Fantasy Painting by MOL.


Håber at mine malerier fryder øjet, glæder sjælen og skærper nysgerrigheden.


FANTASY PAINTING BY MOL